AVEC-lasiovet

AVEC Lasiovi -malliston ovet olemme suunnitelleet kevyiksi, ilmaviksi tilanjakajiksi. Ovia valmistamme sekä saranoituina että liukuovina. Ovissa on useita malli- ja rakennevaihtoehtoja. Useimmiten ovet on valmistettu yksilöllisten mitoituskuvien mukaan. Lasiovissamme ei ole puu- eikä muoviosia, joten ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen myös asunnon kosteissa tiloissa. Avec-lasiovien lisäksi lasiovia voitte valita myös italialaisten valmistajiemme mallistoista.

AVEC-lasiliukuovet ovat perinteisesti lukitsemattomia. Listattomaan AVEC MINIMAL -malliston alumiinikarmijärjestelmään voimme toimittaa myös lukittavia lasiovia. Alumiinikarmi soveltuu hyvin kosteisiin tiloihin, koska siinä ei ole puukarmin aina vaatimaa puulistaa kostealla puolella. Pesuhuoneen laatoitus käännetään kulmassa oviaukossa olevaa alumiinikarmia vasten. Lopputulos on eleetön, kestävä listaton kylpyhuone. 

AVEC MINIMAL -lasiovia on kaksi mallia.

AVEC MINIMAL LASI 8 on kokolasinen tilanjakaja esimerkiksi pesuhuoneen ja pukuhuoneen väliseen seinään. Ovessa on sama painike ja wc-suljin kuin talon muissakin ovissa.

AVEC MINIMAL LASI 50 on alumiinikehystetty lasiovi ja soveltuu parhaiten oveksi, josta kuljetaan oleskelutiloista saunaosastolle. Oven runkovahvuus on 50 mm. SPA-tilan puoli on aina taustamaalattua lasia. Lasi kestää saunan, poreammeen ja suihkujen aiheuttamaa kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Huonetilojen puoli on joko maalattu muiden ovien sävyyn tai pinnoitettu samalla viilulla kuin viereiset ovet. Ovessa on sama painike ja wc-suljin kuin talon muissakin ovissa.