LualdiPorte

LualdiPorte on maailmanlaajuisesti arvostettu valmistaja. Tehtaan tuotteet, kukin mallisto on suunniteltu tinkimättömällä arkkitehtuurilla pienimpiä yksityiskohtia myöten. Korkeat, korkeakiiltoiset tai jalopuiset ovet täyttävät vaativankin sisustajan kriteerit.

Lisää malleja ja materiaalivaihtoehtoja löydätte valmistajan internet-sivuilta:
www.lualdiporte.com

FerreroLegno

FerreroLegnon valmistamat ovet ovat useimmiten puupintaisia. Harkitusti muotoillut teleskooppiset karmit ja pelkistetyt tai perinteiset ovet kertovat valmistajan pitkistä perinteistä kumpuavasta osaamisesta.

Lisää malleja ja materiaalivaihtoehtoja löydätte valmistajan internet-sivuilta:
www.ferrerolegno.com

Adielle

Kauttamme saatte myös laadukkaat italialaiset Adielle-sisustustuotteet: liukuovet, taitto-ovet, saranoidut ovet sekä kokonaiset väliseinäratkaisut.

Uudet 40 mm paksut, molemminpuolin taustamaalatulla lasilla verhoillut liuku- ja heiluriovet sekä saranoidut ovet antavat kodillenne juhlallisen tunnelman.

Lisää malleja ja materiaalivaihtoehtoja löydätte valmistajan internet-sivuilta: www.adielleporte.it

Haapsalu Uksetehas

Olemme yhdessä Haapsalu Uksetehas AS:n kanssa kehittäneet sisäovimalliston, jonka ovet ovat käynniltään hiljaisia magneettilukon ansiosta. Ovissa on myös piilosaranointi. Ovet ovat selkeän tyylikkäitä. Saranassa on lisäksi säätö kolmeen suuntaan. Uutuudet ovat kauniita ja toimivia kodin ovia.

Lisää malleja ja materiaalivaihtoehtoja löydätte valmistajan internet-sivuilta: www.uksetehas.ee