AVEC MINIMAL – se listaton ovi

  • AVEC MINIMAL -ovet toimitetaan täysin huomaamattomaan karmiin asennettavaksi. Karmi integroidaan osaksi seinää. Asennus on listaton. Kiinni olevassa ovessa ei ole näkyviä saranoita eikä vastarautaa. Ovi voidaan asentaa aina yhteen ja samaan seinäpintaan, jolloin näkymä on sama käytävälle ja huoneisiin avautuvissa ovissa. Karmi on eloksoitua alumiinia. Se on ylimaalattavissa kohteessa. Ovessa on äänetön magneettilukitus ja piilosaranointi. Kaikki MINIMAL-ovet toimitamme ääntäeristävällä rakenteella (n. 28 dB).
  • Listattomuus tuo selkeyttä kaikkiin tiloihin. listaton ovi kosteissa tiloissa on myös suuri edistys tuotteiden kestävyydessä – tiloihin ei MINIMAL-oven myötä tule puukarmia eikä puulistoja. Puuosathan vaativat jatkuvaa huoltoa pesutiloissa.
  • Ovet huonekorkeuteen
  • AVEC MINIMAL -ovet voidaan valmistaa tavallisia ovia korkeampina – aina huonekorkeuteen asti. Korkeimpiin tiloihin ovien päälle samaan karmiin voidaan asentaa välikarmiton korotusosa. Avautuvan oven ja korotusosan erottaa toisistaan vain pieni sauma – käyntiväli. Väliseinät tai väliseinäelementit voidaan valmistaa paikan päällä tai elementtitehtaassa ilman oven päälle tulevia kantavuuden aiheuttamia lisäkustannuksia.
  • Listattomuus tuo selkeyttä kaikkiin tiloihin.
  • Listaton karmi säästää seinäpintaa.
  • AVEC MINIMAL -ovien karmi integroidaan osaksi seinää, jolloin perinteiseen listoitettuun puukarmiin verrattuna saavutetaan merkittäviä etuja mitoituksessa. Tavallisin huoneenoven mitta on ns. 9M -ovi. Seinäpinnan riittämättömyys tulee usein vastaan esim. wc-tiloja suunniteltaessa. Oviaukon lisäksi tarvitaan seinäpintaa kaapistolle ja usein oven toiselle puolelle wc-istuimelle.
  • AVEC MINIMAL -ovi 9M-koossa vaatii seinäpintaa wc:n puolelta 806 mm. Vastaava listoitettu puukarmiin asennettu ovi tarvitsee seinäpintaa vähintäänkin 940 mm. Toisaalta voidaan sanoa, että valitsemalla MINIMAL-oven suunnittelija voi määrittää kohteeseen isomman standardin oven. 8M-oven tilalle voidaankin sovittaa 9M-ovi.

Galleria

klikkaa suurempaan näyttökuvaan

AVEC Minimal / Kattoon valkoinen
AVEC Minimal / Koivu kiviseinässä
AVEC Minimal / Koivu
AVEC Minimal / Lattiasta kattoon
AVEC Minimal / Sisään-ulosavautuvat
AVEC Minimal / Sisäänavautuvat
AVEC Minimal / Seinän sävyyn maalattu